Sole

Sole

Dit is een recept om te spoelen/ontgiften met Keltisch zeezout waardoor je metabolisme verbetert. Doe dit eerst 2 weken, dan kun je kijken hoe je lichaam reageert.
Doe deze Sole, een theelepel in een glas water van 250 ml en drink dat elke dag ’s morgens op een nuchtere maag en eventueel ook ’s avonds voor het slapen gaan.
Je geeft je lichaam dan een evenwichtig menu van minstens 84 mineralen en spoorelementen in een vloeibare vorm die het bloed herkent en direct in zich opneemt en transporteert naar de cellen. Voor je cellen zijn dit zogeheten ”elektrolyten” die de elektromagnetische communicatie tussen je cellen verbeteren.
De term “elektrolyt” verwijst naar “elektrisch licht”. Connectie met cellen en licht.

Benodigdheden:
– Glazen pot of fles,
– Keltisch zeezout,
– Zuiver water, b.v. warm gekookt water

Vul een glazen pot of fles voor een derde met Keltisch zeezout, vul af met tweederde zuiver water en schudt met de deksel of de dop erop enkele keren krachtdadig. Het water raakt verzadigd en kan niet meer dan 26 procent zout opnemen, dus er zullen korrels overblijven op de bodem die niet meer oplossen.

Praktisch gezien: Je kunt de hele zoutkorrels niet in een zoutmolen doen (ook niet in een keramische molen) om ze te vermalen. Het Keltische zout is zacht, breekt niet makkelijk en zal de molen steeds doen verstoppen.
Reden te meer om het als Sole te gebruiken.